söndag 20 mars 2011

Med 25% svarta i näven

Har länge tänkt att man skulle fan ta kontakt Bassets angående en jubileumspåse. Jag är nämligen, typ, addicted... jag är hooked på winegum.
Och dom som gör mig klart gladast är dom svarta.
Det finns inte mycket som slår glädjen över att när man kör hem från, som igår, en skön seger, ha en påse winegum liggandes i ett utav facken nere vid handbromsen och när man, utan att titta, stoppar ner näven i denna påse och fiskar upp en sju, åtta stycken gums och man märker att två av dom är svarta... vilken lycka, vilken njutning!
Med 25% svarta i näven, Lundell skrikande "...du sköna nya värld" i högtalarna, en skön hjärta-och-smärta-seger i ryggen och milen som dunkar förbi - livet blir helt enkelt inte mycket bättre!
Så... Bassets... en jubileumspåse med bara svarta tack!

***

Jesper "Jeppe på berget" Berggren
"Jeppe på Berget" har intagit sin position där uppe på toppen!
Han ser ut över terrängen under sig, ser alla motståndare som bokstavligen försöker riva ner honom men han är stadig som en tusenårig ek, som liksom vuxit ihop med berget och blivit...en... bergsek.
Han är ryggrad, stål och nanoteknik i ett och samma paket.
Han var klockren igår... som oftast...

***

Det var hyfsat bra tryck i Falukurirens Arena i fredags. En väldigt bra match där den mentala kampen var väldigt intressant att skåda.
AIK såg inte helt bekväma ut och segern var nog en av dom viktigaste som gjorts i deras historia, det var verkligen på liv eller död.
Falun har gått på kort med folk en tid tillbaka och dom gick på knäna sista 15 och hela sudden... ibland måste man, i dessa matcher, också "spela av" en del byten utan att försöka komma till snabba avslut. Man måste få hålla i och känna på bollen och få fylla lungorna med ny frisk luft... Falun fick, i byte efter byte, andas sin egen luft - till slut fanns det inget syre kvar.
Serien lever dock i allra högsta grad...

***

En del killar i Warberg kan skjuta... men inte på Linköpings golv... eller?

Till sist...

... så har jag världens bästa tjejer här hemma. Vilken lycka att kunna säga så!

I längtan
// Lilla b

2 kommentarer:

  1. För att inte tala om Bassets Saltlakritsrulle som inte verkar säljas längre. :-(=

    /CopyCat

    SvaraRadera
  2. Salta snören var det absoluta bästa saltalakritsgodiset som gjorts - inom chokladgodiset så var "Viking Line chokladkakan" den bästa

    SvaraRadera